Hoe werkt alles bij tandartspraktijk Haarlem Martin Levie?

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Haarlem? Zoekt u een tandarts, die ook weer bij het big register her geregistreerd is en aan alle wettelijke eisen voldoet, Kijk dan eens rond op deze website? Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd bellen. Als u zich heeft ingeschreven via de telefoon of via de website dan wordt er een afspraak gemaakt om uw gebit volledig na te kijken.  Tot 18 jaar is men voor tandheelkunde verzekerd. Waar nodig zullen röntgenfoto’s worden gemaakt en gaan we deze met u besproken. Naar aanleiding van de bevindingen wordt een behandelplan gemaakt en indien gewenst krijgt u een begroting. Als u hiermee akkoord bent, maken we verdere afspraken.

Uw rekening krijgt u digitaal via infomedics. Mocht u uw rekening toch op papier willen ontvangen geeft u dit dan aan bij uw bezoek. Uw nota gaat eerst naar de verzekeraar en voor wat niet wordt vergoed krijgt u de rest nota . Elk half jaar krijgt u vervolgens van mij een oproep voor controle en het advies is om minimaal één keer per jaar te komen. Heeft u veel vullingen en/of kronen in uw mond dan is twee keer per jaar wenselijk. Desgewenst kunt u hierover met mij een afspraak maken. Als u maar één keer per jaar wilt komen krijgt u toch na een half jaar een kaartje van mij en kunt u deze negeren. Na een half jaar krijgt u dan weer een kaartje waarop dan staat dat u al een jaar niet bent geweest.

Mocht u nog vragen hebben kunt u mij mailen naar tandarts@martinlevie.nl of de tandartspraktijk Haarlem bellen op 023-5425185.

Bij problemen aan uw gebit kunt u altijd contact opnemen met tandartspraktijk Haarlem.

Mocht u geen patiënt zijn bij mij kunt u toch bellen voor een afspraak en ga ik kijken wat we aan de klachten kunnen doen. Mocht u wel patiënt zijn kunt u natuurlijk ook bellen bij problemen.Als u ontevreden bent over een behandeling neem dan ook contact op om te kijken hoe we het kunnen oplossen. Als dit uw ogen niet naar tevredenheid is opgelost leg uw klacht dan neer bij www.tandartssupport.nl voor bemiddeling.

Meer over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u lezen in onze privacy verklaring.