Onze adresgegevens zijn:
Martin Levie Tandarts
Zijlweg 75
2013 DD Haarlem

Onze contactgegevens zijn:
Tel: 023-5425185
E-mailadres: tandarts@martinlevie.nl

Geachte collega, ik krijg de berichten via Zorgmail niet geopend omdat het te lang duurt voordat ik de code krijg. Kunt u de bestanden gewoon mailen of uitprinten en naar mij of de patiënt sturen om aan mij te geven. U kunt het bericht ook sturen naar martinlevietandarts@hotmail.com. Mogelijk komt de code dan sneller binnen.

De mail wordt over het algemeen alleen beantwoord op werkdagen van maandag tot met donderdag tussen 08.00 uur en 15.30 uur. Gelieve niet te mailen voor het maken van afspraken.U kunt hiervoor de (knop) “maak hier direct een afspraak”  gebruiken die te vinden is op de home pagina.

Indien u uw afspraak niet ruim 24 uur van te voren annuleert kan de verloren tijd in rekening worden gebracht. Verder merk ik op dat ik van vrijdag tot maandag ochtend 08.00u maar heel beperkt mijn mail nakijk.

Ik sta  open voor nieuwe patiënten en u kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier. Wij bellen u dan op voor een afspraak op de eerste volgende werkdag. Mocht u gelijk willen bellen voor een afspraak zorgt u dan dat u uw BSN (sofinummer) bij de hand heeft. Deze kunt u vinden op uw verzekeringspasje, rijbewijs of in uw paspoort.

Voor vragen kunt u evt. ook onderstaand contactformulier gebruiken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mocht u om wat voor reden dan ook de praktijk willen verlaten mailt u dat dan naar tandarts@martinlevie.nl en aangeven om wie het gaat en het email adres van de tandarts waar het dossier naar toe moet. Eventuele niet digitale foto’s kunt u komen ophalen maandag tot en met donderdag tussen 08.00u en 12.00u of tussen 13.00u en 15.30u.