Onze adresgegevens zijn:
Martin Levie Tandarts
Zijlweg 75
2013 DD Haarlem

Onze contactgegevens zijn:
Tel: 023-5425185
E-mailadres: tandarts@martinlevie.nl

De mail wordt over het algemeen alleen beantwoord op werkdagen van maandag tot met donderdag tussen 08.00 uur en 15.30 uur. Gelieve niet te mailen voor het maken van afspraken.U kunt hiervoor de (knop) “maak hier direct een afspraak”  gebruiken die te vinden is op de home pagina.

Indien u uw afspraak niet ruim 24 uur van te voren annuleert kan de verloren tijd in rekening worden gebracht. Verder merk ik op dat ik van vrijdag tot maandag ochtend 08.00u maar heel beperkt mijn mail nakijk.

Ik sta  open voor nieuwe patiënten en u kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier. Wij bellen u dan op voor een afspraak op de eerste volgende werkdag. Mocht u gelijk willen bellen voor een afspraak zorgt u dan dat u uw BSN (sofinummer) bij de hand heeft. Deze kunt u vinden op uw verzekeringspasje, rijbewijs of in uw paspoort.

Voor vragen kunt u evt. ook onderstaand contactformulier gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht u om wat voor reden dan ook de praktijk willen verlaten mailt u dat dan naar tandarts@martinlevie.nl en aangeven om wie het gaat . Eventuele niet digitale foto’s kunt u komen ophalen maandag tot en met donderdag tussen 08.00u en 12.00u of tussen 13.00u en 15.30u.