De nieuwe definitieve tarieven voor 2021  vindt u hieronder en zijn geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021 ( onder voorbehoud van type fouten in de tarieven ). Deze lijst pretendeert niet volledig te zijn, maar bevat de codes die door mij het meest worden toegepast.

Patiënten kunnen indien gewenst  een begroting krijgen. Stuur hiervoor dan een mail naar tandarts@martinlevie.nl. Niet patiënten zullen zich moeten inschrijven en hun gebit laten inspecteren alvorens ik ze een prijsopgaaf kan doen toekomen. Als u niet om een offerte vraagt ga ik er van uit dat u deze niet verlangt van mij en akkoord gaat met de behandeling als u een afspraak maakt.

Uw nota ontvangt u van Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Infomedics biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen
In onze praktijk of winkel houden wij ons graag uitsluitend bezig met zorg op maat.
Al onze aandacht gaat uit naar u. Daarom hebben wij het factureren en innen van declaraties uitbesteed aan infomedics. Zie www.infomedics.nl

Wat betekent dit voor u?
Voor u verandert er door deze samenwerking niet veel. U komt, zoals u gewend bent, gewoon naar onze praktijk voor uw behandeling(en). De nota van de behandeling(en) ontvangt u dan van infomedics.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota
Infomedics hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met infomedics voor het treffen van een betalingsregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld uitstel van betaling’ aanvragen. Ook is het mogelijk om ‘Betaling in termijnen’ aan te vragen.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw ontvangen nota kunt u veel informatie terugvinden op www.infomedics.nl

De nota’s van infomedics komen digitaal ?

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Infomedics te verstrekken.

Bekijk hier de tarievenlijst