Als tandarts krijgen we altijd veel vragen over het bleken van tanden. Als u tanden heeft die verkleurd zijn dan kunt u deze behandelen. Dit wordt bleken genoemd. Het resultaat hiervan: wittere tanden, maar geen wonderen verwachten

Tanden bleken Haarlem vormt voor ons een apart hoofdstuk. Er is namelijk veel vraag naar. Vooral om de mogelijkheid om de tanden te bleken in Haarlem. In onze praktijk kunt u dit laten doen. Er is ook een stappenplan die u kunt lezen op onze website onder het kopje ‘Behandelingen’. Hierin kunt u klikken op ‘Witte tanden en bleken’. De behandeling duurt niet lang en kost  honderd en vijf euro. Het resultaat kunt u direct in de spiegel bekijken.

Tanden bleken in Haarlem is dus prima te doen als u onze praktijk bezoekt. U kunt even langskomen of contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij zijn uitstekend bereikbaar.

Op onze website beantwoorden wij overigens ook alle vragen omtrent het bleken van tanden en het krijgen van wittere tanden. Hierdoor kunt u direct antwoord krijgen op uw vragen. De veelgestelde vragen van een dergelijke behandeling hebben wij op een rijtje gezet.

Wij adviseren u om ook eens verder te kijken op onze website. Wij zijn een moderne en frisse tandartspraktijk in Haarlem en zorgen voor alle behandelingen die nodig zijn. En wij komen in sommige gevallen ook aan huis. Er is weer ruimte voor nieuwe patiënten! En ook handig om te weten: wij zijn zeer goed bereikbaar: altijd plaats voor de deur voor de auto en ook het openbaar vervoer dichtbij. Vanuit het centrum van Haarlem is onze tandartspraktijk zelfs lopend bereikbaar.