Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Zijlweg in Haarlem. Dit is een grote doorgaande weg vanaf het centrum. Dit betekent dat onze praktijk goed bereikbaar is. Maar u bent eigenlijk op zoek naar een tandartspraktijk in Haarlem Noord. Dit doet u natuurlijk met een reden, wellicht bent u op zoek naar een goede tandartspraktijk in Haarlem Noord. Een tandarts aan de Zijlweg klinkt daarom misschien onlogisch. Toch hoeft dit niet zo te zijn.

Onze praktijk heeft namelijk parkeerplekken voor de deur, er is altijd wel een plekje te vinden. Ook met het openbaar vervoer kunt u bij ons makkelijk terecht. In onze moderne frisse praktijk behandelen wij alle klachten die kunnen voorkomen bij uw tanden en kiezen. Wij hebben overigens ruimte om u aan te nemen als nieuwe patiƫnt. Als u overweegt een tandartspraktijk in Haarlem Noord te zoeken, adviseren wij u om eens onze website uitgebreid te bezoeken. Als u hierover nog vragen heeft dan kunt u ons natuurlijk bellen, wij zijn altijd goed bereikbaar, ook per mail.

Tot slot willen wij u attenderen op het feit dat wij ook ruimte hebben in onze tandartspraktijk voor mensen die moeite hebben met het bezoeken van een tandarts en de behandelingen die gedaan worden. Hiervoor is de behandelend tandarts speciaal opgeleid en hij heeft zich verdiept in deze angsten. Kijk hiervoor eens op onze website: www.durfweernaardetandarts.nl

Als u liever een tandartspraktijk in Haarlem Noord wilt, zoek dan gerust verder. U kunt met uw vragen over een tandartspraktijk in Haarlem Noord aan ons kwijt, wij zullen u dan adviseren over de mogelijkheden in uw eigen wijk.