Tandartspraktijk Martin Levie behoort tot een groot aantal tandartsen in Haarlem. Hierdoor kunt u kiezen uit vele praktijken die allemaal hun eigen werkwijze hebben. Vele tandartsen in Haarlem zijn modern ingericht en voldoen aan de laatste eisen van de tandheelkunde. Zo ook onze praktijk.

Wij onderscheiden ons echter op vele punten van andere tandartsen in Haarlem: we zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn, wij komen in sommige gevallen aan huis en richten ons ook op patiënten die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Niet veel tandartsen in Haarlem kunnen dit, het vergt een speciale opleiding.

Op onze website: www.durfweernaardetandarts.nl kunt u uitgebreid lezen over alle mogelijkheden die wij bieden als u een angstige patiënt bent. We geven u alvast tips om hiermee om te gaan maar er zijn ook tips voor ouders met kinderen die bang zijn. Ook kunt u lezen over hoe u met uw kind om kunt gaan als hij of zij voor het eerst naar de tandarts gaat. Altijd handig om te weten en wij weten uit de praktijk dat het echt werkt. Durf weer naar de tandarts!

Van de vele tandartsen in Haarlem zijn wij ook goed bereikbaar. Onze praktijk is gevestigd aan de Zijlweg (aan de kant van het centrum). Dit betekent dat wij prima te bereiken zijn voor mensen die met het openbaar vervoer komen of met de auto. In onze lichte en gezellige wachtkamer kunt u even tot rust komen in de comfortabele stoelen voordat we starten met de behandeling.

Wij vinden het ook prettig om met elkaar in gesprek te zijn. Een behandeling start niet zo maar. We overleggen met u en leggen uit welke dingen we gaan doen en waarom. Door met elkaar in gesprek te blijven, weten we precies waar we u op  moeten voorbereiden. Dit scheelt tijd maar onze patiënten ervaren dit altijd als erg prettig.