Omdat wij al een lange ervaring hebben als tandartspraktijk weten we dat er veel behoefte is aan een tandarts voor bange mensen. Dit kan natuurlijk van alles zijn: van extreme angst van mensen die al jaren niet meer naar de tandarts geweest zijn tot angst voor bijvoorbeeld witte kleding. Om als tandarts voor bange mensen goed te kunnen functioneren, hebben wij ons hierin gespecialiseerd.

Om echt een patiënt die bang is voor de tandarts goed te kunnen helpen, is verdieping in angst nodig. Dit hebben wij gedaan. Als specialist weten wij hoe een angstige patiënt benaderd kan worden. Maar niet alleen dat helpt, ook het voorbereiden, het in gesprek gaan en voorlichten is ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij als tandarts voor bange mensen een website gemaakt: www.durfweernaardetandarts.

Bent u zo’n patiënt die angstig is of moeite heeft met handelingen die nodig zijn voor uw tanden en kiezen? Lees dan eens op uw gemak deze website. Er staan allerlei tips in over hoe u met uw angst kan omgaan. Centraal hierin staat het begrip hebben voor de angst.

De behandelingen voor angstige mensen vinden plaats in onze behandelkamer. In sommige gevallen komen wij overigens ook aan huis! We nemen voor patiënten extra de tijd om ruimte te geven aan de angst. Voorop blijft staan dat wij begrip (en respect) tonen voor uw situatie. Informeer gerust eens! Wij zijn altijd goed bereikbaar zowel per telefoon als per email. Onthoud in ieder geval: u bent niet de enige in Nederland (rond de 800.000 mensen hebben dezelfde gevoelens bij de tandarts). Maar onthoud ook: tandartsangst overwinnen kan echt.