U bent terecht gekomen op de website van Martin Levie, tandarts Haarlem Zijlweg. Zoals de titel van deze tekst al zegt: wij zijn een tandartspraktijk gevestigd in Haarlem.

Als Tandarts Haarlem Zijlweg hebben wij een praktijk die vier dagen per week geopend is. Onze moderne en frisse inrichting zorgt voor professionele uitstralingen. Precies zoals onze behandelingen ook zijn. Deze praktijk is gevestigd aan de Zijlweg. In onze contactgegevens vindt u ons adres. Wij zijn zowel per openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Er is altijd wel plaats voor de deur om de auto te parkeren.

Als Tandarts Haarlem Zijlweg zijn wij de praktijk waar u terecht kunt met al uw vragen over tanden en kiezen. De gezondheid van uw gebit is belangrijk voor uw gehele gezondheid en wij zorgen er dan ook voor dat we alle behandelingen kunnen uitvoeren die nodig zijn om uw gebit gezond te maken en te houden.

Wij hebben ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij direct een afspraak inplannen om kennis met elkaar te maken en te bespreken welke behandelingen nodig zijn. Ook als u met spoed een behandeling nodig heeft kunt u bij ons terecht.

Graag willen wij u er op wijzen dat wij ook patiënten behandelen die angstig zijn voor de tandarts of zijn behandelingen. Kijk hiervoor eens op onze speciale website: www.durfweernaardetandarts.nl Hier kunt u tips en aanwijzingen vinden om met uw angsten om te gaan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het omgaan met patiënten die bang zijn voor de tandarts. En wilt u liever eerst informatie? Bel ons gerust op 023 542 51 85!