Tandartspraktijk Martin Levie is gevestigd als tandarts in Haarlem Centrum. Onze praktijk kunt u vinden aan de Zijlweg, op een paar honderd meter van het centrum van Haarlem. Als u in het centrum woont en u zoekt een tandarts in Haarlem centrum, overweeg dan eens bij ons langs te komen. Lopend, met het openbaar vervoer, fiets of auto, alles is mogelijk. Wij zijn namelijk goed bereikbaar voor alle soorten vervoer.

Wij nemen nieuwe patiƫnten aan. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt. Overigens natuurlijk ook voor spoedgevallen. Als tandarts in Haarlem centrum vinden wij het belangrijk om u goed te informeren over uw mogelijkheden. Op onze website kunt u terecht voor onze openingstijden, behandelingen of om kennis te maken met onze praktijk.

Wilt u liever even langskomen? Dat kan natuurlijk ook, wij zijn vier dagen per week geopend. We kunnen dan kennismaken met elkaar en wij leggen u uit hoe alles werkt bij ons. Wilt u liever even lezen wat onze werkwijze is? Klik dan verder op onze website.

Graag willen wij u ook attenderen op de mogelijkheid bij ons als u angst heeft om naar de tandarts te gaan. Omdat wij gespecialiseerd zijn in angstige patiƫnten nodigen wij u juist uit om even langs te komen, wij kunnen u namelijk echt helpen. Om alvast wat meer informatie te krijgen over onze werkwijze (al velen zijn u voorgegaan), adviseren wij u om onze speciale website hiervoor te bezoeken: www.durfweernaardetandarts.nl

Bent u op zoek naar een tandarts in Haarlem centrum? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.