Martin Levie - Tandarts Haarlem

ik ga weer regulier behandelen

-

Geachte patiënt.

ik ga weer regulier behandelen.Ook ben ik bereid te helpen in nood als je geen eigen tandarts hebt. Ik ben bereikbaar ook via  tandarts@martinlevie.nl

Vanaf  6 april ga ik dus weer normaal de behandelingen  doen.

Door de Corona griep zullen een aantal aanvullende maatregelen van kracht zijn:

 

  • In dit kader zullen we geen handen schudden en ik zal u begroeten op een soort boeddhistische manier door de handen op elkaar te doen en voor de borst te houden met een lichte buiging naar u toe ( Namaste ).
  • In mijn afspraken agenda zal ik tussen de afspraken ruimte houden om tijd te hebben om de praktijk schoon te maken en te desinfecteren.
  • Mocht u zich ziek voelen, koorts hebben , kortademigheid met pijn op de borst , hoesten maakt u dan geen afspraak en doe dat dan pas als u zich weer goed voelt . Mocht u toch al een afspraak gemaakt hebben en u deze om de voorgaande redenen zou willen annuleren is dat geen enkel probleem en zelfs als dat kort van te voren is zal ik u hier geen rekening voor sturen.
  • Ik behoud mij het recht voor om bij twijfel uw temperatuur te meten met een infrarood thermometer
  • Raak uw eigen gezicht zo min mogelijk aan en vooral dan uw oog, neus en mond.
  • In de wachtkamer staat alcohol en ook op het toilet om uw handen te desinfecteren en dit kan ook in de behandelkamer.
  • Bij een behandeling waarbij ik moet boren laat ik jullie vooraf met een mondspoelmiddel spoelen.

 

Met vriendelijke groeten,

Martin Levie, tandarts,
Zijlweg 75
2013 DD Haarlem
tel: 023-5425185