Als u een goede tandarts zoekt, die ook weer bij het big register her geregistreerd is en aan alle wettelijke eisen voldoet, kunnen wij u helpen. Als tip geven wij u mee om van te voren te bepalen aan welke eisen een tandarts voor u moeten voldoen. Moet hij voor een prothese aan huis huis komen? Moet hij u begrijpen? Is het fijn als een goede tandarts tijd voor u neemt? Wilt u een eerlijke tandarts die niet probeert u een behandeling te verkopen die u niet nodig heeft. Bent u bang en wilt u hulp? Zet voor uzelf de eisen aan een goede tandarts eens op een rijtje. Dan krijgt u overzicht en als u belt met een tandartspraktijk, kunt u deze vragen aan hem of haar stellen. Hierdoor krijgt u overzicht. Misschien vindt u het wel ook belangrijk als hij of zij zelf de telefoon beantwoord of misschien is het wel belangrijk als de tandarts ruimte heeft om met u langere tijd te praten.

Als het hebben van een goede tandarts belangrijk voor u is, adviseren wij u om eens contact met ons op te nemen. In onze praktijk kunt u alle behandelingen ondergaan die nodig zijn om uw tanden en kiezen gezond te krijgen en te houden. Voor ons is het belangrijk dat u als patiënt centraal staat en dat we een samenwerking vinden om u zo goed mogelijk te helpen.

Bent u bang voor de tandarts?

Dan kan een goede tandarts u ook helpen. Wij zijn gespecialiseerd in mensen die angst hebben voor de tandarts. Kijk eens op onze website: www.durfweernaardetandarts.nl Hier kunt u lezen op welke manier wij mensen benaderen die bang zijn voor de tandarts. Deze elementen gebruiken wij ook weer tijdens onze reguliere behandelingen. Hierdoor zijn wij constant bezig onszelf te ontwikkelen en te verbeteren. Voor ons is dit een belangrijk ingrediënt om als goede tandarts bestempeld te worden.