Het woord angst tandarts boezemt automatisch al angst in. Wij benaderen het liever anders: durf weer naar de tandarts! Het benaderen van de angst als tandarts is een van de belangrijkste onderdelen om goed om te kunnen gaan met een patiënt die bang is. En dat is hij niet voor niets. Ergens komt het vandaan. Dit kan een trauma zijn uit het verleden of misschien is de patiënt bang geworden van een behandeling die niet goed is uitgevoerd. Het erkennen hiervan is een grote stap. Niet alleen door de patiënt maar ook door de tandarts zelf.

Wist u dat u dat als u angstig bent voor de tandarts, u niet de enige bent? Er zijn zo’n 800.000 mensen in Nederland met dezelfde gevoelens. Velen van hen weten niet dat een zogenaamde angst tandarts bestaat.

Wij zijn gespecialiseerd als angst tandarts. En zoals wij al eerder noemden, wij noemen het zelf liever niet zo maar benaderen wij het liever als een professional die weet waar hij mee bezig is. In onze praktijk werken wij met specialisten die goed kunnen omgaan met mensen die angst hebben en ook dus kunnen behandelen.

Speciaal voor u hebben wij een website gemaakt: www.durfweernaardetandarts.nl Hier kunt u van alles lezen over de manier waarop u met uw angst kunt omgaan. Of misschien bent u een ouder en heeft u te maken met een kind die erg bang is. Ook voor u hebben we allerlei goede en werkbare tips verwerkt in deze website.

Als u de eerste stap wilt zetten naar onze praktijk, neem dan eens contact op. Wij staan u altijd graag en rustig te woord.