Tandarts Haarlem Noord of ergens anders?

Bent u op zoek naar een Tandarts in Haarlem Noord? Het kan zijn dat u niet terecht kunt in uw eigen woonomgeving doordat de praktijk geen nieuwe patiënten meer aanneemt.  Of het kan zijn dat er in uw omgeving geen tandarts is bij wie u het fijn vindt. Kijk in dit geval eens rond op onze website. Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij prima te bereiken. Onze praktijk kan namelijk een prima alternatief zijn voor uw tandarts in Haarlem Noord.

Om alvast een kleine indruk van onze praktijk te geven: wij behandelen alle klachten die ontstaan aan uw gebit. We werken alleen maar met moderne apparatuur en zijn vier dagen per week geopend. In sommige gevallen komen we ook aan huis.

Durf weer naar de tandarts

Wij zijn gespecialiseerd in angstige patiënten. Dit betekent dat wij opgeleid zijn en gediplomeerd om met patiënten om te gaan die het lastig vinden om het gebit te behandelen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt (www.durfweernaardetandarts.nl) waar u alles kunt lezen over de behandelmethodes maar ook hoe u met uw angst kunt omgaan. Kijk eens rond op deze website, we kunnen je echt helpen. Er staan overigens veel tips op die u al in uw dagelijks leven kunt toepassen. 

Dus als u op zoek bent naar een tandarts in Haarlem Noord en u heeft nog vragen over onze praktijk: bel gerust, wij zijn goed bereikbaar. Wie weet ontmoeten wij u dan binnenkort in onze praktijk!