Martin Levie - Tandarts Haarlem

ik ga weer over op regulier behandelen

-

Geachte patiënt.

ik ga weer regulier behandelen.Ook ben ik bereid te helpen in nood als je geen eigen tandarts hebt. Ik ben bereikbaar ook via  tandarts@martinlevie.nl

Vanaf  6 april ga ik dus weer normaal de behandelingen  doen.

Door de Corona griep zullen een aantal aanvullende maatregelen van kracht zijn:

  • In principe behandel ik alleen spoedgevallen, maar wil ook reguliere behandelingen laten doorgaan zodat u geen spoedgeval gaat worden.
  • In dit kader zullen we geen handen schudden en ik zal u begroeten op een soort boeddhistische manier door de handen op elkaar te doen en voor de borst te houden met een lichte buiging naar u toe ( Namaste ).
  • Ik ga in principe werken tot maximaal 15.00u tenzij er andere redenen zijn om langer door te werken.
  • In mijn afspraken agenda zal ik tussen de afspraken ruimte houden om tijd te hebben om de praktijk schoon te maken en te desinfecteren.
  • Mocht u zich ziek voelen, koorts hebben , kortademigheid met pijn op de borst , hoesten maakt u dan geen afspraak en doe dat dan pas als u zich weer goed voelt . Mocht u toch al een afspraak gemaakt hebben en u deze om de voorgaande redenen zou willen annuleren is dat geen enkel probleem en zelfs als dat kort van te voren is zal ik u hier geen rekening voor sturen.
  • Mondmaskers helpen niet.
  • Raak uw eigen gezicht zo min mogelijk aan en vooral dan uw oog, neus en mond.
  • In de wachtkamer staat alcohol en ook op het toilet om uw handen te desinfecteren en dit kan ook in de behandelkamer.

 

Met vriendelijke groeten,

Martin Levie, tandarts,
Zijlweg 75
2013 DD Haarlem
tel: 023-5425185

big nummer:19022472602

http://www.martinlevie.nl

http://www.durfweernaardetandarts.nl